Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

i-MiEV és Triton a katasztrófa sújtotta területeken

2011-03-20 08:01:11
Írta: Norbi


Az elmúlt napokban beszámoltunk arról, hogy milyen pénzügyi és egyéb segítséget nyújtanak a Mitsubishi vállalatok a földrengés áldozatainak, valamint a mentési / helyreállítási munkák elvégzéséhez. Itt van egy újabb.....

A földrengés és tsunami által érintett területeken sok helyen benzinhiánnyal küzdenek a mentési munkában részt vevők és a területen élők. Ez jelentős mértékben megnehezíti a mentési munkákat és a mindennapokat. A másik probléma, hogy sok helyen megsérültek, megsemmisültek az utak, így nehéz például élelmet eljuttatni bizonyos területekre. Ezért a Mitsubishi Motors Corporation úgy döntött, hogy i-MiEV és Triton (nálunk L200 / Pajero Pick Up) modelleket juttat ezekre a területekre.

Az i-MiEV segít azokon a területeken, ahol a benzinhiány problémát okoz, viszont áramvételi lehetőség van, mivel ezek a járművek teljesen elektromos hajtásúak. Első körben a Mitsubishi 30 db ilyen járművet küldött március 18-án az érintett területekre.


A Tritonra pedig azért esett a választás, mert nehezebb útviszonyok sem fognak ki rajta és raktere lehetővé teszi a szállításra.

További járműveket a szükségleteknek megfelelően fognak küldeni.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu